11/04/2011

täydellinen käsilaukkuLöysin ensimmäisen kerran MATT&NAT laukut noin 5 vuotta sitten enkä ole sen jälkeen osannut käyttää mitään muuta. Rakastan sitä kun löytää jotain niin oman näköistä ja tyylikästä, mutta sellaista jossa on joku juju tai sisältö. Jotenkin kauniista tuotteesta tulee tuplasti kauniimpi, jossa sillä on tarina takana. 
( Sama pätee myös ihmisiin - esimerkiksi prinsessa Diana oli kaunis, herkkä ja hehkeä, mutta totaalisesti sulatti kaikkien sydämet, kun hänen nähtiin halaavan ja hoivaavan pieniä aids-potilaita. )


MATT&NAT mallisto on ympäristöystävällinen sekä 100% cruelty free eikä käytä mitään eläinperäisiä aineita tuotteissaan. Laukkujen hauskin yksityiskohta löytyy vuoresta. Jokaisen laukun vuori on tehty 100% kierrätetyistä muovipulloista, yhteen laukkuun meneekin keskimäärin 21 kierrätettyä pulloa. Matt&Nat myös aika ajoin lahjoittaa tuotteitaan naisten turvakotiin Kanadan Montrealissa sekä ruokkii maukkailla kasvisaterioilla alueen kodittomia.
 Matt&Nat Motiv lompakko sopii käytettäväksi myös pikkulaukkuna.


Vaikka laukut ovatkin ehkä enempi naisten himoitsemia, ei Matt&Nat ole unohtanut miehiä. Valikoimasta löytyy nimittäin ihania miesten salkkuja. Ostin vuosi sitten omalle miehelleni lahjaksi Matt&Nat salkun ( tiesin että hän olisi pian muuten sortunut nahkalaukkuun:) Salkku sai suuren suosion sekä mieheltä itseltään että duunikavereilta. Ja sinkkumiehille huomio: loistava iskuvinkki tai keskustelunavaus kauniissa naisseurassa. "arvaatko mistä mun laukku on tehty,? No muun muassa kierrättyistä muovipulloista..." Lupaan että tytöt tykkää! :)
Matt&Nat Barnes - ihana lahja rakkaalle vaikka isänpäiväksips. Missqan Facebook sivuilla on vielä hetken aikaa käynnissä arpajaiset. Kaikkien tykkääjien kesken arvotaan tämä ihana Clint laukku 15.11. Tule mukaan niin tämä ihanuus voi olla pian sinun:)

Myös Cosmo himoaa Clint laukkua:)   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti