11/17/2011

Muuta maailmaa - aloita alusvaatteista

Sanotaan, että suuret muutokset alkavat pienistä asioista. Aloita siis vaikka alusvaatteista. Suurin osa alusvaatteistamme on tehty puuvillasta. Puuvillan tuotannossa käytetään erittäin paljon haitallisia ympäristömyrkkyjä, ja sen tuotannossa lapsityövoiman käyttö on erittäin yleistä. Joten jos mitenkään mahdollista vaihda tuotteesi luomuun.. 



PACT ( wearpact.com ) on alusvaatemerkki jonka tuotteisiin yksinkertaisesti rakastuu! Tuotemerkin on luonut kaksi bisneskoulun opiskelijaa jotka halusivat muuttaa maailmaa jollakin mitä ihmiset käyttävät päivittäin - eli alusvaatteilla.. Tuotteiden materiaalina on luomupuuvilla ja ne on valmistettu Turkissa eettisessä tehtaassa ( GOTS, NOP USDA ja Fair Labor Association -sertifioitu tehdas ). PACT tekee yhteistyötä myös useiden hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa. He lahjoittavat 10% tuotosta ympäristöä ja yhteiskuntaa tukeviin aiheisiin kuten esimerkiksi puhtaaseen energiaan.

PACT on sitä mieltä että paras taide syntyy "epätodennäköisimpien" taiteilijoiden toimesta. Tämä ihana ja värikäs printti on syntynyt The Creative Growth Art Centerissä Yhdysvalloissa. Siellä autetaan ja tuetaan kehitysvammaisten taiteellisia lahjoja ja näin heidän kädenjälkensä on päätynyt myös näihin alushousuihin!

  

Mitä sinä arvostat alusvaatteissa: ulkonäköä, mukavuutta, ekologisuutta vai jotain muuta?


"change starts with your underwear"



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti