12/11/2011

Aidosti nahaton kenkä

Jos pitäisi nimetä yksi tuote, jonka ostaminen on aina tuottanut eniten päänvaivaa, olisi se ehdottomasti kengät. Ensinnäkin haluan että kengät ovat tyylikkäät ja näyttävät hyvältä. Toiseksi niiden pitää tuntua hyvältä jalassa sillä mikään ei ole niin epämiellyttävää kuin kengät joilla on huono kävellä.. Kolmanneksi haluan niiden olevan sekä eläin- että ympäristöystävälliset kengät - eli toisin sanoen laadukkaat vegaaniset kengät.
Luovutin jo kauan sitten tällaisten kenkien löytämisen suomalaisista kenkäkaupoista ( selkeä aukko tarjonnassa ) joten siirryin aika nopeasti ulkomaisiin nettikauppoihin. Löysinkin pian ehdottoman suosikkini Englannista, tuotemerkin nimeltä Beyond Skin.


Beyond Skin Coleen

Beyond Skin on eettinen muotimerkki, joka luo käsintehtyjä vegaanisia kenkiä ja saappaita. Kengät on tuotettu mahdollisimman ympäristöystävällisesti kierrätysmateriaaleista. He myös tekevät jatkuvasti tiivistä yhteistyötä tehtaan kanssa varmistaakseen mahdollisimman pienen hiilijalanjäljen.
Rakastan myös tapaa jolla he markkinoivat kenkiä, hauskasti ja leikkisästi, mutta tyylikkäällä otteella.

"Genuinely Not Leather"      

Beyond Skin Sweetie -täydellinen valinta pikkujouluihin:)

ps. Beyond Skin -kenkiä rakastaa myös näyttelijä Natalie Portman, jonka on nähty usein sonnustautuvat näihin ihanuuksiin muun muassa punaisella matolla. Voit siis saada pientä julkkisglamouria helposti myös itsellesi:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti